Οι κιρσοί, οι ευρυαγγείες και γενικότερα οι φλεβικές παθήσεις είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο που εμφανίζεται συχνότερα στις γυναίκες και συνήθως αφορούν τα κάτω άκρα του ανθρωπίνου σώματος. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις ο ασθενής δεν αναφέρει ιδιαίτερα συμπτώματα, οι φλεβικές παθήσεις συνήθως προκαλούν βάρος, κνησμό ή ακόμη και πόνο στα κάτω άκρα, ιδιαίτερα τις απογευματινές και βραδινές ώρες, ενώ η εμφάνισή τους έχει σημαντικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των ασθενών.

Οι  φλεβικές παθήσεις ακολουθούν πάντα μια εξελικτική πορεία. Αυτό σημαίνει πως με την πάροδο του χρόνου παρουσιάζουν επιδείνωση. Στις περιπτώσεις που δεν διενεργηθεί η κατάλληλη θεραπεία τότε υπάρχουν σημαντικά αυξημένες πιθανότητες εμφάνισης επιπλοκών όπως για παράδειγμα αλλαγές του χρώματος και της ποιότητας του δέρματος, άτονο φλεβικό έλκος και θρόμβωση. Επιπλοκές που δυστυχώς βάζουν τον ασθενή μας σε δυνητικά μεγάλο κίνδυνο.

Το Πρότυπο Κέντρο Φλεβικών Παθήσεων εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε από τους Δρ. Κουγιάλη Κ. και Δρ. Χατζήμιχαηλ Λ. με απώτερο σκοπό την προσφορά επιστημονικά άρτιων και τεχνολογικά σύγχρονων υπηρεσιών διάγνωσης αλλά και θεραπείας ασθενών με φλεβικές παθήσεις.

Στόχος μας είναι να καταστίσουμε τη διάγνωση άμεση και απλή, αλλά και τη θεραπεία αυτών των παθήσεων ανώδυνη, με άριστα και άμεσα αποτελέσματα, διασφαλίζοντας παράλληλα το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Την ολοκληρωμένη και άρτια παροχή των υπηρεσιών μας την διασφαλίζουν οι εξειδικεύσεις καθώς και η πλήρης αφοσίωση των ιατρών του κέντρου στην διάγνωση και θεραπεία των φλεβικών παθήσεων. Το κέντρο μας είναι επίσης πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας γενιάς που στα χέρια των ιατρών μας αποτελούν τα καλύτερα εργαλεία για την αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων.

Η γνωριμία μας ξεκινά από τη λεπτομερή διάγνωση της πάθησης και συνεχίζεται, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς, με την εφαρμογή των απαιτούμενων θεραπευτικών τεχνικών με απώτερο πάντοτε σκοπό την προσφορά του βέλτιστου κλινικού και αισθητικού αποτελέσματος, με ασφαλή και ανώδυνο τρόπο.

Στόχος μας είναι η επιτυχία άριστου αλλά και μακροχρόνιου αποτελέσματος, ανώδυνα και με άμεση επιστροφή του ασθενούς στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Φλεβικές ΠαθήσειςΠου θα μας βρείτε

Λεωφόρος Λευκόθεου 20 / Τ.Κ. 2054 

Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος

ΤΗΛ. 22469000,22469080,22469093, 

FAX 22469087

Ανδρέα Αβρααμίδη 55-57 / Τ.Κ. 2024 

Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος

ΤΗΛ. 22200300

Ψαρών 10 / Τ.Κ. 2408 

Εγκωμη, Λευκωσία, Κυπρος

ΤΗΛ. 22502000

Νίκου Δημητρίου 43 / Τ.Κ. 6031 

Λάρνακα, Κύπρος

ΤΗΛ. 24816500

Ραφαήλ Σάντη 17  

Λάρνακα, Κύπρος

ΤΗΛ. 24631666, FAX  24821481


Χρήσιμες Πληροφορίες

Συνεργασία με κλινικές